Domicilie

Bij Domicilie werken ervaren en gekwalificeerde professionals. U mag gedegen kennis en kunde van onze bedrijfsmakelaars en taxateurs verwachten. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en blijven hun kennis verbreden. Domicilie is aangesloten bij de business groep van beroepsorganisatie NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dit betekent dat we ons houden aan de richtlijnen van onze beroepsorganisatie en ons onderscheiden op grond van kwaliteit, dienstverlening, advies en vakkennis. Als regionaal opererend makelaarskantoor met vestigingen in Ede en Nijkerk zijn we bij Domicilie als geen ander bekend met de regionale en lokale marktontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn we daarnaast uitstekend ingevoerd in de nationale ontwikkelingen binnen de diverse vastgoedmarkten.

Om u optimaal van dienst te zijn, leggen wij de lat voor onszelf hoog. Onze medewerkers zijn persoonlijk betrokken en verdiepen zich helemaal in uw situatie. Uw eisen en wensen zijn onze leidraad. Kenmerkend voor onze mentaliteit is: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar mag u ons aan houden!

Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, bestaande uit ondermeer ondernemers, banken, overheden, beleggingsinstellingen, woningcorporaties en particulieren.      


Wilt u weten wat Domicilie voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Meer informatie over Domicilie en onze dienstverlening vindt u op onze algemene website domicilie.nl.