Diensten

De bedrijfsmakelaars van Domicilie zijn thuis op alle gebieden van de zakelijke vastgoedmarkt. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf. En ook voor de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag, zodat u bijvoorbeeld de juiste afweging kunt maken tussen huren of kopen, verhuren of verkopen. Maar ook met tal van andere vragen kunt u bij ons terecht. 

Taxaties
Wilt u een waardebepaling van uw bedrijfspand? Wanneer u uw bedrijfs- of kantoorruimte wilt laten taxeren, zorgen de taxateurs van Domicilie voor een nauwkeurige waardebepaling; voor de belastingopgave, de verkoop van het pand, een mogelijke aandelenoverdracht of voor het omzetten van de bedrijfsvorm. De taxatie van zakelijk onroerend goed vraagt om specialistische kennis. Vaak is uitgebreid onderzoek nodig naar onder andere het bestemmingsplan. Wij hebben de kennis en kunde om een grondig en helder taxatierapport op te stellen, toegesneden op het specifieke taxatiedoel.

Bedrijfsadvies
Wilt u de mogelijkheid van besparen onderzoeken, wilt u beleggingsadvies of kunnen we u adviseren bij de onderhandelingen over uw huurovereenkomst? Met kantoren in Ede en Nijkerk zijn we actief in een groot werkgebied binnen de Foodvalley-regio (Ede-Wageningen tot Nijkerk) en de regio Amersfoort-Harderwijk. U mag van ons kennis verwachten van de regionale en lokale marktontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn we daarnaast uitstekend ingevoerd in de nationale ontwikkelingen binnen de diverse vastgoedmarkten.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.