Bedrijfstaxaties

Taxaties 

Vastgoedmarkten zijn continu in beweging. Meer dan ooit groeit de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige taxaties. Uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde professionals die in staat zijn op een transparante manier u een objectief waardeoordeel te verstrekken met inachtneming van strikte normen op het gebied van ethiek en integriteit.

Als regionaal opererend kantoor zijn we bij Domicilie als geen ander bekend met de regionale en lokale marktontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn we daarnaast uitstekend ingevoerd in de nationale ontwikkelingen binnen de diverse vastgoedmarkten. Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, bestaande uit ondermeer ondernemers, banken, overheden, beleggingsinstellingen, woningcorporaties en particulieren.      

Tot onze dienstverlening behoren onder andere taxaties voor:

  • aan- en verkoopbeslissing(en)
  • huur- en verhuurbeslissing(en)
  • financiering(en)
  • een beleggingsoverweging
  • de fiscus
  • de jaarrekening
  • strategische en investeringsbeslissingen
  • verzekeringsdoeleinden

Wij hebben ervoor gekozen om te taxeren met het Taxatie Management Systeem (TMS) van het Taxatie Management Instituut (TMI). Voor u heeft dat als voordeel dat uw taxatie door alle banken en accountants wordt geaccepteerd en dat het rapport voldoet aan alle Europese standaarden.  

Onze taxateurs zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Het NRVT is een stichting die vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel registreert en zich richt op het borgen van de vakbekwaamheid van deze taxateurs in één centraal register. Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur. Voor u als opdrachtgever is het NRVT de garantie dat u een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt die werkt volgens internationale richtlijnen en erkende gedrags- en beroepsregels. 

Door onze certificeringen zijn wij bevoegd en gespecialiseerd in het waarderen (taxeren) van grootschalig corporate vastgoed, grootschalig/institutioneel beleggingsvastgoed en ontwikkelingsvastgoed op basis van de richtlijnen en standaarden (EVS) uit het Blue Book van de beroepsorganisatie TEGoVA.

Een deskundig taxatierapport nodig? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.