Smitspol 15 K M

Smitspol 15 K M

Huurprijs € 1 100 per maand

Smitspol 15 K M

  • Plaats: Nijkerk
  • Postcode: 3861 RS

Te huur:

Twee bedrijfsunits van per unit ca. 90 m² op de begane grond en ca. 90 m² op de...

Omschrijving

Te huur:

Twee bedrijfsunits van per unit ca. 90 m² op de begane grond en ca. 90 m² op de eerste verdieping. Ideaal voor bedrijfsmatige activiteiten/opslag op de begane grond en bijvoorbeeld kantoor op de verdieping. Voorzien van een betonnen verdiepingsvloer met een goede gemakkelijk lopende trap.

Op een gunstige locatie, dicht bij de snelweg A28 is dit bijzondere bedrijfsgebouw opgeleverd in september 2020. Kenmerkend voor dit gebouw is de architectuur, hoogwaardige afwerking en de ruime parkeermogelijkheden met een ruim buitenterrein.
Bedrijventerrein Arkervaart-West is gevestigd in het midden van Nederland en heeft logistiek gezien een erg gunstige locatie. Niet alleen de A28 is makkelijk bereikbaar, ook de Flevopolder en de provinciale weg richting Barneveld en de A1.

Parkeren
Er zijn bij elke bedrijfsunit drie parkeerplaatsen aanwezig.

Vloeroppervlakte
De verhuurbare vloeroppervlakte van de bedrijfsunits bedraagt ca. 90 m² op de begane grond en ca. 90 m² op de eerste verdieping.

Opleveringsniveau
De bedrijfsunit wordt opgeleverd voorzien van:
- sanitaire voorziening op de begane grond;
- pantry;
- krachtstroom
- in beide vloeren liggen leidingen voor vloerverwarming/koeling
- glasvezelaansluiting (tegen gunstige tarieven kan huurder zelf het gewenste abonnement afsluiten).

In overleg met de huurder kan bepaald worden of/hoe de bedrijfsunit ingericht wordt. De meerprijs hiervoor kan dan eventueel verrekend worden in de huurprijs. Verwarming en koeling kan door middel van een warmtepompsysteem welke i.c.m. zonnepanelen geïnstalleerd kan worden.

Tenzij huurder en verhuurder anders met elkaar overeenkomen, geschiedt verhuur van de bedrijfsunit onder de hierna genoemde voorwaarden:

Huurprijs
De huurprijs van de bedrijfsunit is € 1.100,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
De servicekosten dienen nog nader met verhuurder te worden besproken.

Huurtermijn
Tenzij anders overeengekomen, zal er een huurovereenkomst worden aangegaan voor een periode van 5 jaar + 5 optiejaren. De huurovereenkomst zal vervolgens worden voortgezet voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van tenminste één jaar (12 maanden). Opzegging van deze huurovereenkomst dient te geschieden bij deurwaardersexploot of per aangetekend schrijven.

Huurbetaling
De huur(penningen) inclusief eventuele servicekosten en BTW(-compensatie) dienen aan huurder per maand bij vooruitbetaling overgemaakt te worden.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
In overleg.

Overig / Disclaimer
Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aanvullend verwijzen wij u naar de (algemene) verhuurvoorwaarden welke zijn opgenomen in deze brochure.

Interesse
Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaars door te bellen met telefoonnummer (085) 06 700 70.

Kenmerken

Plaats:Nijkerk

Prijs: Huurprijs € 1 100 per maand

Perceel oppervlak::0m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto 360    

Foto's