Oosterstraat 18

Oosterstraat 18

Huurprijs € 800 per maand

Oosterstraat 18

  • Plaats: Nijkerk
  • Postcode: 3861 BJ

Heb je een goed ondernemersplan of is je bestaande onderneming aan huis ontgroeid? Dan is dit je...

Brochure:

Brochure Oosterstraat 18 te Nijkerk.pdf

Omschrijving

Heb je een goed ondernemersplan of is je bestaande onderneming aan huis ontgroeid? Dan is dit je kans! In het gezellige centrum van Nijkerk staat aan de Oosterstraat een charmant, Rijksmonumentaal pand met kenmerkende klokgevel. Op de begane grond is een leuke commerciële ruimte (ca. 47 m² v.v.o.) te huur, laatst gebruikt als kapsalon.

De locatie is goed, vlak om de hoek van de Singel en schuin tegenover het Molenplein. De Oosterstraat is enkele jaren geleden opgeknapt met een nieuwe indeling, mooie bestrating en heeft een grote variatie aan ondernemers. Wordt u onderdeel hiervan?

De gemeente Nijkerk telt bijna 40.000 inwoners en heeft een karakteristiek centrum, waar een goede mix is tussen landelijke retailers en kleine zelfstandige ondernemers. Enkele bekende winkelketens waarvoor de consument naar Nijkerk komt: Pearle, Kruidvat, Bakker Bart, Hans Anders, Hema, Ziengs en C&A. Groot voordeel is het aantrekkelijke parkeertarief, onder andere in de parkeergarage achter de Hema (Vrijheidslaan), het Molenplein en het Wheemplein. Nijkerk: een vitale stad waar men graag komt!

Indeling:
De ruimte is verdeeld in een entree, een commerciële ruimte met grote ramen aan de straatzijde, een keukenruimte met pantry, een toilet en een bergruimte. Het karakter van de buitengevel, in combinatie met de grote ramen en het glas-in-lood dragen bij aan een representatieve uitstraling van uw bedrijf. Pak de plattegrond erbij en schets uw gewenste indeling!

Bijzonderheden:
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat. De huurperiode en overige voorwaarden bespreken wij graag met u tijdens een persoonlijk gesprek.

Vloeroppervlakte(n)
De totale vloeroppervlakte van de winkelruimte bedraagt ca. 47 m² v.v.o.

Huurprijs / vraagprijs
Vanaf € 800,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Eventuele servicekosten dienen nog nader met verhuurder te worden besproken.

Energielabel:
Het pand aan Oosterstraat 18 te Nijkerk is vanwege zijn status als Rijksmonument vrijgesteld van de verstrekking van een energielabel.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding:
Aanvaarding van de ruimte geschiedt in overleg.

Overig / Disclaimer
Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Aanvullend verwijzen wij u naar de (algemene) verhuurvoorwaarden. Tenzij huurder en verhuurder anders met elkaar overeenkomen, geschiedt verhuur van de kantoorruimte onder de hieronder genoemde voorwaarden.

Kenmerken

Plaats:Nijkerk

Prijs: Huurprijs € 800 per maand

Perceel oppervlak::0m²

Plattegrond

Locatie

Video Foto 360    

Foto's

 

360 foto's