Ohmstraat 18 a

Ohmstraat 18 a

Huurprijs € 3 250 per maand

Ohmstraat 18 a

  • Plaats: Nijkerk
  • Postcode: 3861 NB

Het betreft een multifunctioneel en modern bedrijfscomplex op een mooie locatie op...

Brochure:

Brochure Ohmstraat 18 a te Nijkerk.pdf

Omschrijving

Het betreft een multifunctioneel en modern bedrijfscomplex op een mooie locatie op bedrijventerrein Arkervaart te Nijkerk. Het bedrijfspand bestaat uit circa 600 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 425 m² entresolvloer.

Bedrijventerrein Arkervaart is gevestigd in het midden van Nederland en heeft logistiek gezien een erg gunstige locatie. Niet alleen de A28 is makkelijk bereikbaar, ook de Flevopolder en de provinciale weg richting Barneveld en de A1.
In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Bunzlau Castle, Boels Verhuur, KwikFit, Volvo dealer Serva en Bouwcenter Filippo. De aanwezigheid van deze bedrijven zorgt er mede voor dat de omgeving kwaliteit uitstraalt. Kortom: dit object is voor meerdere invullingen en doeleinden geschikt!

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid per auto
De kantoorruimte ligt op circa 2 minuten afstand van de A28, waarmee Amersfoort (ca. 10 minuten) en Zwolle (ca. 40 minuten) snel te bereiken zijn.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
De kantoorruimte is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt op slechts 2 kilometer, op loopafstand is een bushalte aanwezig.

Parkeren
Bij het gehuurde behoren circa 5 parkeerplaatsen.

Vloeroppervlakte
De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt:
Bedrijfsruimte op begane grond ca. 600 m²
Entresolvloer ca. 425 m²

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat.

Tenzij huurder en verhuurder anders met elkaar overeenkomen, geschiedt verhuur van de bedrijfsruimte onder de hierna genoemde voorwaarden:

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 3.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 320,- per maand, te vermeerderen met BTW. Tot de servicekosten wordt gerekend de levering van gas, water en elektra.
Betaling van de servicekosten geschiedt op voorschotbasis en verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten.

Huurtermijn
Tenzij anders overeengekomen, zal er een huurovereenkomst worden aangegaan voor een periode van 5 jaar + 5 optiejaren. De huurovereenkomst zal vervolgens worden voortgezet voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van tenminste één jaar (12 maanden). Opzegging van deze huurovereenkomst dient te geschieden bij deurwaardersexploot of per aangetekend schrijven.

Huurbetaling
De huur(penningen) inclusief eventuele servicekosten en BTW(-compensatie) dienen aan huurder per maand bij vooruitbetaling overgemaakt te worden.

Aanvaarding
In overleg.

Overig / Disclaimer
Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Aanvullend verwijzen wij u naar de (algemene) verhuurvoorwaarden welke zijn opgenomen in deze brochure.

Interesse
Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaars door te bellen met telefoonnummer (033) 20 00 181.

Kenmerken

Plaats:Nijkerk

Prijs: Huurprijs € 3 250 per maand

Perceel oppervlak::0m²

Plattegrond

Locatie

Video Foto 360    

Foto's