Nieuwstraat 6

Nieuwstraat 6

Huurprijs € 5 000 per maand

Nieuwstraat 6

  • Plaats: Nijkerk
  • Postcode: 3861 AJ

Algemeen
Volg je droom op een toplocatie vlakbij het Plein in het gezellige centrum van...

Brochure:

20180306 Brochure Nieuwstraat 6 Nijkerk.pdf

Omschrijving

Algemeen
Volg je droom op een toplocatie vlakbij het Plein in het gezellige centrum van Nijkerk! Deze winkel- annex horecaruimte heeft een vloeroppervlakte van ca. 445 m² en een frontbreedte van maar liefst ca. 11 meter. De winkelruimte beschikt onder meer over een alarminstallatie, brandbeveiliging, verwarming, glasvezelaansluiting en een systeemplafond met verlichtingsarmaturen. De mogelijkheden zijn legio: detailhandel en horeca categorie 1, 2 én 3!
Is de winkelruimte te klein? U heeft de mogelijkheid om uit te breiden met 228 m².

De Nieuwstraat is een levendige plek in Nijkerk; iedere vrijdagmiddag is er markt en er zijn diverse horecazaken en retailers in de directe omgeving gevestigd. Er is een goede mix tussen landelijke retailers en zelfstandige ondernemers. Enkele bekende winkelketens zijn onder meer de Hema, Kruidvat, Bakker Bart, Ziengs en C&A.

De indeling is als volgt:

Nieuwstraat 6
Via automatische toegangsdeuren kom je in de mooie open ruimte die de beschikking heeft over de apart magazijn en een kleine kelder aan de straatzijde. De indeling biedt onder andere een portaal met toiletruimte, twee kantoorruimten en een overkapping met een inpandige berging. De vloer is afgewerkt met plavuizen en verwarming geschiedt via radiatoren die worden aangestuurd door een individuele cv-ketel. Nieuwstraat 6 heeft een frontbreedte van 15 meter en een in 2012 vernieuwde voorgevel. De hoge toogramen aan de straatzijde zorgen voor veel lichtinval en uitstekende mogelijkheden voor een etalage.

Huurprijs
Nieuwstraat 6: € 5.000,- per maand, exclusief BTW.

De huurperiode en overige voorwaarden bespreken wij graag met u tijdens een persoonlijk gesprek.

Vloeroppervlakte(n)
Nieuwstraat 6 (begane grond en kelder) ca. 445 m²
De metrage kan uitgebreid worden met 228 m², waardoor er een totale vloeroppervlakte van 674 m² ontstaat.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen (betaald) beschikbaar in de directe omgeving zoals bij de Koetsendijk, Bonte Koe en de Torenstraat met aangrenzende straten.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemming
Het pand is publiekrechtelijk bestemd als winkelruimte. Het voorgenomen gebruik dient hiermee in overeenstemming te zijn. Wij adviseren u om uw gewenst gebruik te toetsen bij de gemeente.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid per auto
De winkelruimte is prima te bereiken met eigen vervoer aangezien de op- en afritten van de A28 op circa 10 minuten afstand zijn gelegen. Tevens zijn er meerdere (betaalde) parkeermogelijkheden in de nabije omgeving aanwezig.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Het station van Nijkerk bevindt zich op loopafstand.

Energielabel
Voor het pand aan de Nieuwstraat 6 te Nijkerk is nog geen energielabel opgesteld.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Plaats:Nijkerk

Prijs: Huurprijs € 5 000 per maand

Perceel oppervlak::0m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto 360    

Foto's