Langestraat 12

Langestraat 12

Huurprijs € 95 per vierkante meter per jaar

Langestraat 12

  • Plaats: Nijkerk
  • Postcode: 3861 BN

In hartje centrum gelegen winkelruimte met een frontbreedte van circa 7,5 meter. De winkelruimte...

Omschrijving

In hartje centrum gelegen winkelruimte met een frontbreedte van circa 7,5 meter. De winkelruimte heeft een beschikbare vloeroppervlakte van circa 143 m² en kenmerkt zich door de karakteristieke gevel met pui voorziening.

De ligging is gunstig te noemen vanwege onder andere de situering in het centrum aan een van de hoofdwinkelstraten van Nijkerk (Langestraat) en de nabijgelegen publiekstrekkers als o.a. het Plein, Blokker en Intertoys.

Stad Nijkerk
De stad Nijkerk heeft een inwonersaantal van ongeveer 28.000 en is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De gemeente ligt ten noorden van Amersfoort aan de A28 en aan de rand van de Noordwest Veluwe en de Gelderse Vallei. Hoewel de gemeente Nijkerk zelf over goede voorzieningen beschikt, zorgt de gunstige ligging bij Amersfoort ervoor dat alle mogelijk denkbare voorzieningen binnen handbereik zijn. Nijkerk zelf is erg veelzijdig en heeft een goed ondernemersklimaat, waar men comfortabel kan wonen en werken. De prachtige natuurlijke omgeving met bossen, heide en weilanden zorgt voor voldoende ruimte voor rust, cultuur, recreatie en een bloeiend verenigingsleven. Dit draagt er natuurlijk ook aan bij dat er jaarlijks duizenden toeristen komen genieten van een vakantie of dagje uit in dit gebied.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid per auto
De winkelruimte is prima te bereiken met eigen vervoer, er zijn meerdere betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
De winkelruimte is prima te bereiken met openbaar vervoer.

Parkeren
In het centrum van Nijkerk kunt u op verschillende locaties tegen betaling parkeren.

Vloeroppervlakte
De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 143 m² v.v.o.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
- betonvloer voorzien van bestaand tegelwerk;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- toiletvoorziening;
- pantry;
- airconditioning;
- mechanische ventilatie;
- glazen pui;
- meterkast v.v. eigen aansluitingen voor g/w/e.

Sommige aanwezige zaken worden aan huurder beschikbaar gesteld, maar maken geen onderdeel uit van het gehuurde. Bij slijtage of tenietgaan dient huurder deze zaken voor zijn risico en rekening te herstellen / vervangen.

Huurprijs
€ 95,- per m² per jaar (exclusief BTW en eventuele servicekosten).

Servicekosten
De servicekosten dienen nog nader met verhuurder te worden besproken.
Nutsvoorzieningen zoals gas, water, elektra, onderhoud, verzekeringen, glasbewassingen, verwarming e.d. dient door huurder zelf te worden geregeld.

Huurtermijn
Tenzij anders overeengekomen, zal er een huurovereenkomst worden aangegaan voor een periode van 5 jaar + 5 optiejaren. De huurovereenkomst zal vervolgens worden voortgezet voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van tenminste één jaar (12 maanden). Opzegging van deze huurovereenkomst dient te geschieden bij deurwaardersexploot of per aangetekend schrijven.

Huurbetaling
De huur(penningen) inclusief eventuele servicekosten en BTW(-compensatie) dienen aan huurder per maand bij vooruitbetaling overgemaakt te worden.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
In overleg.

Overig / Disclaimer
Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Aanvullend verwijzen wij u naar de (algemene) verhuurvoorwaarden welke zijn opgenomen in deze brochure.

Interesse
Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaars door te bellen met telefoonnummer (085) 06 700 70.

Kenmerken

Plaats:Nijkerk

Prijs: Huurprijs € 95 per vierkante meter per jaar

Perceel oppervlak::235m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto 360    

Foto's