Galvanistraat 36

Galvanistraat 36

Koopprijs € 1 800 000 kosten koper

Galvanistraat 36

  • Plaats: Nijkerk
  • Postcode: 3861 NJ

Vlak langs de snelweg A28, dichtbij Amersfoort en Utrecht, staat dit multifunctionele...

Omschrijving

Vlak langs de snelweg A28, dichtbij Amersfoort en Utrecht, staat dit multifunctionele beleggingspand op het goed verzorgde bedrijventerrein Arkervaart. Dit multi-tenant gebouw is deels verhuurd en omvat in totaal 4.350 m² BVO kantoor- en magazijnruimte. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en het gebouw verkeert in een algehele goede staat van onderhoud. Dit is een interessante investering op een strategische plek in Nederland; vlakbij de A28 en A1. Het bedrijventerrein is in totaal ca. 32 hectare groot en heeft een eigen glasvezelnetwerk, in beheer bij Bright Access.

Indeling
Begane grond:
Aan de rechtervoorzijde is een overdekte entree met een tochtsluis naar de hal. Hier zijn de trap en de lift naar de eerste verdieping. De tweede entree is in de uitbouw aan de voorzijde. Hier zijn twee kantoorruimtes met veel lichtinval, een pantry en een tweetal toiletruimtes met een portaal. De derde, tevens grootste entree is aan de linkerzijde van het gebouw. Blikvanger is de ronding in het gebouw, zichtbaar vanaf de snelweg A28. Bij deze entree is een tochtsluis met een mooie ontvangsthal, twee kantoren, een toiletgroep en een pantry. Met de trap of lift heb je toegang tot de eerste en tweede verdieping.
Het grootste deel van de begane grond is ingericht als magazijnruimte met een oppervlakte van ca. m2. Er zijn meerdere trappen naar de eerste verdieping, een goederenlift en de hoogte varieert van 4,5 tot 7 meter.

Tussenverdieping:
Via de trap of lift in de drie bouwdelen kom je op de eerste verdieping. De overloop rechtsvoor geeft toegang tot de tussenvloer in de magazijnruimte; op de andere plekken zijn een tweetal kantoren, een toiletgroep, een separate toiletruimte en een tweetal pantry’s.

Eerste verdieping:
De drie delen staan onderling in verbinding maar zijn ook eenvoudig te splitsen waardoor er meerdere gebruikers zich in dit mooie gebouw kunnen vestigen. Kenmerkend is de vele lichtinval door de grote ramen, niet alleen in de kantoren maar ook in de bedrijfsruimte. Er zijn twee toiletgroepen met elk 4 toiletruimtes en aan de voorzijde is nog een separate toiletruimte.
Er zijn verschillende kantoren, een kantine, directie-/managementkantoren, IT-/serverruimte, een inpandige berging en een vergaderruimte. Op een centrale plek is het atrium met een grote lichtstraat en toegang tot een grote kantoortuin met vele ramen waardoor je hier naar eigen wens kunt indelen.

Exterieur:
Aan drie zijden van het gebouw is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, links deels achter een stalen hek.

Vloeroppervlakte
De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt:
Kantoorruimte begane grond: ca. 336 m²
Magazijnruimte begane grond: ca. 1.413 m²
Kantoorruimte tussenverdieping: ca. 296 m²
Magazijnruimte tussenverdieping: ca. 594 m²
Kantoorruimte eerste verdieping: ca. 1.709 m²

Faciliteiten
Diverse kantoren zijn voorzien van een airco-unit. Op alle kantoren ligt projecttapijt of laminaat en zijn de systeemplafonds voorzien van zowel inbouwverlichting als noodverlichting. De aanwezige scheidingswanden zijn eenvoudig naar eigen wens te verwijderen c.q. te verplaatsen.

Huurinkomsten
Galvanistraat 36 is sinds 1 maart 2015 verhuurd voor een periode van vijf jaar met een verlengingsperiode voor onbepaalde tijd.
Metrage: ca. 575 m² kantoorruimte en 7 gegarandeerde parkeerplaatsen.

Galvanistraat 38-40 is sinds 1 juli 2018 verhuurd voor een periode van drie jaar met een verlengingsperiode van telkens drie jaar.
Metrage: ca. 895 m² kantoorruimte met gebruik van 8 parkeerplaatsen.

Beschikbare stukken
De beschikbare stukken (huurcontracten, eigendomsbewijzen etc.) zijn bij ons op kantoor in te zien.

Overig / Disclaimer
Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aanvullend verwijzen wij u naar de (algemene) verkoopvoorwaarden, welke zijn opgenomen in deze brochure.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaars!

Kenmerken

Plaats:Nijkerk

Prijs:Koopprijs € 1 800 000 kosten koper

Perceel oppervlak::3 222m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto 360    

Foto's