De Zagerij 1

De Zagerij 1

Huurprijs € 1 per vierkante meter per jaar Koopprijs € 1 kosten koper

De Zagerij 1

  • Plaats: Nijkerk
  • Postcode: 3861 NA

Ongekend veel luxe en flexibiliteit. Ingroeihuur is bespreekbaar!

Het bedrijfspand met...

Brochure:

Brochure De Zagerij 1 te Nijkerk.pdf

Omschrijving

Ongekend veel luxe en flexibiliteit. Ingroeihuur is bespreekbaar!

Het bedrijfspand met kantoorruimte heeft een mooie uitstraling en heeft van binnen ongekend veel luxe. De te verhuren kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping is in totaal 566 m² v.v.o. en de bedrijfsruimte met opslag op de eerste verdieping maar liefst 1.118 v.v.o.
Wat denk je van natuurstenen vloeren, luxe sanitair, uitgebreide elektra/krachtstroom en een inpandig laad- en losdock maken het werken op deze plek zeer aangenaam. Bij de bouw is rekening gehouden met een andere indeling; de huidige flexibele indeling is eenvoudig te wijzigen.

Dit mooie pand staat op de hoek van De Zagerij en de Ampèrestraat op een veelzijdig bedrijventerrein in Nijkerk. Via de Watergoorweg is er een goede aansluiting op de N301 waardoor je binnen 5 minuten de snelweg A28 op rijdt. Nijkerk heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A1 en steden als Utrecht, Amersfoort en Almere. Belangrijke snelwegen richting Duitsland (A1 en A12) en België/Frankrijk (A2) maken deze locatie zeer geschikt voor ondernemingen met een internationaal karakter.
Kies je voor ondernemen op een strategische plek centraal in Nederland? Is een goede bereikbaarheid een must en zoek je een uitstekend onderhouden bedrijfspand met veel luxe?

De Zagerij 1 is wellicht jouw nieuwe vestigingsplaats en steekt qua luxe ver uit boven het merendeel van de te huur staande bedrijfspanden in de regio.

Indeling:
Begane grond:
Het bedrijfspand heeft een representatieve entree met een receptie en een trap naar de bovenverdieping. Naast deze trap is de moderne toiletgroep met een portaal, een dames- en een herentoilet. Direct zie je dat het materiaalgebruik van hoog niveau is; zo ligt er een mooie natuurstenen vloer met vloerverwarming en is het systeemplafond voorzien van inbouwspots. Ook het sanitair is veel luxer dan gebruikelijk en verkeert in een uitstekende staat.

Er zijn een kantoorruimte en een werkkamer op de begane grond, beiden met veel lichtinval door de grote ramen. De kantoorruimte is nu in gebruik als ontvangstruimte/spreekkamer en heeft een aangename sfeer. De werkkamer is nu in gebruik als bakkerij en heeft een deur naar het magazijn en dubbele deuren naar de bedrijfsruimte. Uiteraard zijn alle benodigde voorzieningen op het gebied van data, elektra, krachtstroom, verwarming en koeling aanwezig.

Het merendeel van de begane grond is ingericht als bedrijfsruimte. Meerdere overheaddeuren zorgen voor een goede toegankelijkheid en het aantal kolommen is beperkt waardoor je goed kunt manoeuvreren. De vrije hoogte is onder de verdiepingsvloer circa 4,50 meter en bij het tweede deel maar liefst 8,15 meter.

De bedrijfsruimte heeft diverse faciliteiten: een inpandige kantoorruimte, magazijn/kleedruimte met garderobe en een koelcel. Ten behoeve van het opslaan van levensmiddelen zijn bij de bouw aanvullende voorzieningen aangebracht waar jij als nieuwe huurder veel gemak gaat krijgen. Ook hier uitstekende voorzieningen op het gebied van data, elektra, krachtstroom, verwarming en koeling.

In de tweede ruimte, welke zowel van buitenaf als vanuit de eerste bedrijfsruimte te bereiken is, is de vrije hoogte onder de verdiepingsvloer 4,50 meter. Het inpandige laad- en losdock maakt het mogelijk om een vrachtwagen direct met een heftruck te laden en lossen.

Eerste verdieping:
Via de trap in de entree is de kantooretage te bereiken. De indeling is flexibel; zo kun je de verschillende ruimtes geheel naar eigen wens aanpassen. Op dit moment is de te verhuren ruimte ingedeeld met een grote ontvangstruimte, archief/bergruimte, luxe toiletgroep, twee kantoorruimtes waarin in één van deze ruimtes een vergaderruimte zit, een reproruimte en een grote kantoortuin. Deels hardglazen deuren, natuurstenen tegelvloeren en een systeemplafond met goede verlichting maken dit tot een aangename plek om te werken.

Boven de bedrijfsruimte is een grote opslagruimte met een hoogte van ca. 3,35 meter (het is mogelijk om hier kantoorruimte te realiseren). De opslagruimte is te bereiken via een trap in de bedrijfsruimte en verdeeld in drie ruimtes.

Exterieur:
Het buitenterrein is geheel verhard met betonklinkers en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor de overheaddeuren is ruimte beschikbaar op eigen terrein en dankzij het inpandige laad- en losdock kun je een vrachtwagen op eigen terrein laden en lossen. De mooie ligging op de hoek van de Ampèrestraat en De Zagerij zorgt voor een goede exposure van jouw bedrijf.

Parkeren
Op het terrein zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar.

Bereikbaarheid per auto
Het bedrijfspand ligt op circa 5 minuten afstand van de A28, waarmee onder andere Amersfoort en Zwolle snel te bereiken zijn.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Het bedrijfspand is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation ligt op slechts 20 minuten afstand en op 5 minuten lopen is een bushalte aanwezig.

Vloeroppervlakte
De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt:
kantoorruimte begane grond ca. 166 m² v.v.o.
kantoorruimte eerste verdieping ca. 400 m² v.v.o.
bedrijfsruimte begane grond ca. 1.010 m² v.v.o.
bedrijfsruimte eerste verdieping ca. 301 m² v.v.o.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
- temperatuurgestuurde vloeren met vloerafwerking;
- (systeem)plafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- systeemwanden;
- te openen ramen;
- datagoten met bekabeling;
- zonwerend glas;
- pantry;
- sanitaire voorziening;
- overheaddeuren.

Tenzij huurder en verhuurder anders met elkaar overeenkomen, geschiedt verhuur van de bedrijfsruimte onder de hierna genoemde voorwaarden:

Huurprijs
Marktconforme huurprijs en in overleg met de verhuurder te bepalen.

Servicekosten
De servicekosten dienen nog nader met verhuurder te worden besproken.

Tot de servicekosten wordt gerekend:
- voorschotbedrag levering van gas/water en elektra;
- het onderhoud van de gemeenschappelijke terrein en/of tuin;
- onderhoud van de elektrische installaties;
- 5% administratiekosten.

Huurtermijn
Tenzij anders overeengekomen, zal er een huurovereenkomst worden aangegaan voor een periode van 5 jaar + 5 optiejaren. De huurovereenkomst zal vervolgens worden voortgezet voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van tenminste één jaar (12 maanden). Opzegging van deze huurovereenkomst dient te geschieden bij deurwaardersexploot of per aangetekend schrijven.

Huurbetaling
De huur(penningen) inclusief eventuele servicekosten en BTW(-compensatie) dienen aan huurder per maand bij vooruitbetaling overgemaakt te worden.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
In overleg.

Overig / Disclaimer
Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aanvullend verwijzen wij u naar de (algemene) verhuurvoorwaarden welke zijn opgenomen in deze brochure.

Interesse
Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaars door te bellen met telefoonnummer (085) 06 700 70.

Kenmerken

Plaats:Nijkerk

Prijs:Koopprijs € 1 kosten koper Huurprijs € 1 per vierkante meter per jaar

Perceel oppervlak::1 534m²

Plattegrond

Locatie

Video Foto 360    

Foto's