Bedrijfspand Nijkerk

Domicilie Bedrijfshuisvesting ondersteunt u bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur van uw bedrijfspand in Nijkerk en de omliggende regio. Hierbij nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u verder kan met uw dagelijkse werkzaamheden. Dankzij onze expertise en ervaring haalt u het meeste uit de verhuur, verkoop, aanhuur of aankoop. Ook voor beleggingen en bedrijfstaxaties kunt u bij ons terecht. Onze makelaars zijn gedreven en luisteren goed naar uw wensen en eisen. Onze mentaliteit: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar mag u ons aan houden! 

Verhuur en verkoop

De makelaars van Domicilie hebben een groot netwerk in de regio en weten wat er speelt in de markt. Daarmee krijgt u het beste advies voor de verhuur of verkoop van uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Wij adviseren u onder andere over de marktontwikkelingen, juridische aspecten, financiële risico’s en de verwachte huur - of verkoopopbrengst. Onderhandelen doen wij voor u op het scherpst van de snede en ook de afwikkeling kunt u zonder zorgen aan ons overlaten. 

Aankoop en huur 

Wilt u een bedrijfspand in Nijkerk of omgeving huren of kopen? Wij helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte ruimte voor uw bedrijf, of het nu om een winkel, kantoorpand of een bedrijfshal gaat. Hierbij is het belangrijk eerst uw mogelijkheden, wensen en eisen in kaart te brengen. Wij nemen niet alleen een groot deel van de werkzaamheden uit handen, maar bewaren ook de objectiviteit. Onze bedrijfsmakelaars adviseren u graag over de te maken stappen en keuzes om zo uw ideale bedrijfsruimte te vinden. Wij staan aan uw zijde tijdens het gehele traject: de zoektocht, de onderhandeling en de afhandeling. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van commercieel vastgoed of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.